tirsdag 11. desember 2012


BAK FRAM

I bokhylla hos meg står bøkene bak fram.
Fint ja - praktisk nei.
Helt håpløst når man leter etter en bok.
Men litt forfengelig må man jo være ;)
Har jo dessuten lest bøkene..
så helt nerd er jeg ikke
- bare litt! 

4 kommentarer:

 1. Dette synes jeg var lurt. Gir ett mye renere utrykk!! Kanskje jeg må prøve dette selv.. Foreløpig er våre bøker bak en blondegardin. Har forresten stemt på deg i juleutfordringen. Lykke til!!!

  SvarSlett
 2. He he, festlig ide. Jeg hadde nok fått på pukkelen av min leseglade mann som har tapetsert den største stueveggen full av bøker fra gulv til tak ( og han har også lest alle....) Der går det etter kategori, ikke farger en gang. Kankje jeg skulle prøvd det der en gang...som en spøk. Han hadde nok fått hjerteinfart. Men guri så fint det var da...Jeg får nyte synet av din bokhylle i stede... :-)
  Ellers må jeg bare få sagt at du har en veldig fin blogg. Gleder meg til du legger ut nye innlegg. Ser du akkurat har startet. Masse lykke til. Du har allerede virkelig teken på bloggingen. Har puttet deg opp på bloggrollen min allerede.
  Mvh
  marianneleonora.blogspot.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord :) Og, nei du må ikke gi mannen hjerteinfarkt... da får du heller ha bøkene riktig vei ;)

   Slett
 3. For en ide!!! Har lik bokhylle med skaper nede. Liker bøker veldig godt, men hjelp så dårlig de passer inn med resten av fargepaletten i stua, hihihi :)
  Har vurdert glassdører for å dempe uttrykket litt. Tror nok mannen går med på det, for han kommer ikke til å gå med på å snu bøkene hehehe:)

  SvarSlett